Gratis verzenden in NL&BE

Betaal achteraf met Klarna

Gratis retourneren

Gratis verzenden & achteraf betalen

Over ons

Welkom op de website van The Copperbarn.

Wie zijn wij?

Welkom bij The Copperbarn

Wij willen jullie graag meenemen in ons verhaal, wie wij zijn, wat wij doen en nog veel meer. Dus lees lekker verder!

Wie zijn wij?

Wij zijn Leontine en Werner (zus en broer) en de oprichters van The Copperbarn. Vanuit twee totaal verschillende carrièrepaden is onze passie voor ondernemen de verbindende en doorslaggevende factor geweest om de sprong te wagen naar het runnen van een eigen onderneming. Onze gezamenlijke interesse voor interieur heeft ertoe geleid dat wij in 2019 zijn begonnen met “The Copperbarn”.

Waar komt de naam The Copperbarn vandaan?

Leontine heeft na haar studie een tijd door Australië getrokken, het prachtige landschap met vaak koperachtige kleuraccenten zijn haar altijd bijgebleven. Jaren later is Werner ook in Australië geweest en ook hij vond dit prachtig. Daarnaast hebben wij beiden de voorliefde voor landelijk wonen, dit zal voor een groot deel gekomen zijn omdat wij zo vaak op vakantie gingen in landen zoals Frankrijk, met al die prachtige boerderijen verspreid door het land.

Toen wij samen een naam gingen bedenken voor ons bedrijf was de keuze gemakkelijk, Copper vanwege onze ervaringen met Australië en Barn vanwege de prachtige boerderijen en schuren die wij op onze vakanties hebben gezien. Vandaar: “The Copperbarn”.

Waar staat The Copperbarn voor?

Zoals iedereen hebben wij ervaren hoe in de snel veranderende wereld het online artikelen bestellen heel gemakkelijk is. Diverse pakketdiensten leveren het pakket alleen maar af. Wanneer het een groter artikel is wordt het vaak al een heel gedoe. Er komen bezorgkosten bij…om vervolgens je gloednieuwe kast voor je voordeur te hebben staan waarna vriendelijk gevraagd wordt een handtekening te zetten voor de ontvangst. En dat was het. Je bent zelf verantwoordelijk om de kast naar binnen te krijgen en te monteren. En als er dan een beschadiging is, is de klantenservice ervan overtuigd dat je zelf de schuldige bent. Wij vinden dat dit anders kan!

The Copperbarn zorgt voor Top service! Maar wat houdt dit in?

Vanuit onze eigen ervaringen wilden wij de markt laten zien dat het ook anders kan. Wij leveren dus de meubels niet tot aan de voordeur, maar tot de gewenste plek bij u thuis. Wij monteren de meusbels ook, dit doen wij zowel van tevoren als op locatie en binnen een mum van tijd staat uw prachtige meubel klaar. Als het meubel eenmaal staat leggen wij zo goed mogelijk uit welk onderhoud u moet uitvoeren om de meubels in goede staat te houden en controleren samen of het meubel helemaal naar wens is. En als dat alles klaar is, nemen wij al het karton en plastic afval weer mee! U heeft daar geen omkijken meer naar.

Onze klantenservice wordt door enthousiaste mensen gedaan die u graag te woord staan. Wij proberen alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en denken altijd met u mee.

Wat kunt u bij The Copperbarn vinden?

Wij zijn altijd opzoek naar de leukste producten voor bij u thuis. Door scherp te onderhandelen kunnen wij u de laagste prijs aanbieden. De collectie die wij hebben gemaakt is overzichtelijk en past bij vele interieurstijlen. Kijkt u maar eens in onze collectie.

Van onderhoudsproducten tot aan volledige interieursets, wij hebben een prachtige collectie.

Recensie

In de online wereld waar je elkaar op elkaars woord moet geloven, helpen recensies om een beeld te scheppen over de betrouwbaarheid van een partij. Wij vinden het daarom leuk en belangrijk om uw recensie te ontvangen! Dit helpt ons maar ook anderen in het vormen van een goed oordeel over ons bedrijf. Wat vindt u van bedrijf? Laat een recensie achter op Facebook, Klantenvertellen of op Google.