Gratis verzenden in NL&BE

Betaal achteraf met Klarna

Gratis retourneren

Gratis verzenden & achteraf betalen

De leukste woonwinkel in Zwijndrecht

De leukste woonwinkel in Zwijndrecht!

The Copperbarn is dé meubelzaak van Zwijndrecht. Hier vindt u de mooiste Industriële meubels, tuinmeubelen, woon-accoissoires en nog veel meer lifestyle- en cadeauartikelen. De leukste woonwinkel in Zwijndrecht is ontstaan vanuit een samenwerking tussen “All is New”en The Copperbarn. De winkel wordt iedere dag opnieuw gestyled en voorzien van de leukste nieuwe woonaccessoires. Wij vinden service het belangrijkste en daarom bieden wij de beste service aan voor scherpe prijzen!

De meubelzaak van Zwijndrecht

The Copperbarn levert vanuit Zwijndrecht Industriële meubels en tuinmeubelen gratis door heel Nederland. Op de Burgemeester Jansenlaan 45 is onze prachtige showroom gevestigd en wij delen het pand met “All is New”. Hier wordt u vriendelijk geholpen met al uw vragen over onze meubels.

Industriële meubels

The Copperbarn heeft als missie de leukste en stoerste industriële meubels aan te bieden voor een scherpe prijs, met goede service. Daarom zijn wij de leukste woonwinkel van Zwijndrecht (maar stiekem van heel de Drechtsteden).  Bij de leukste woonwinkel in Zwijndrecht vindt u niet alleen meubels, maar ook juist alle passende accessoires. Als u stylingsadvies nodig heeft kunt u dit altijd vragen aan de dames van “All is New” en zij zullen u vakkundig helpen. The Copperbarn levert eettafels, dressoirs, salontafels, bijzettafels, kasten, boekenkasten, tv meubels en meer.