Gratis verzending en retour

Montageservice

Veilig betalen

Gratis verzenden & veilig betalen

TV meubel bas

Ben je op zoek naar een tv meubel bas, gemaakt van stoere zwarte elementen gecombineerd met kleurrijk mangohout? Hier hebben wij de beide varianten van de tv kast bas neer gezet. Het tv meubel bas mango met staal is ontzettend populair vanwege zijn stoere maar toch speelse karakter.

Het tv meubel bas is een echte eye catcher in uw interieur. Vanwege de stoere zwarte elementen is de serie tv kast bas, past deze goed bij uw tv hoek. Geniet van tv meubel bas mango met staal in elk interieur. The Copperbarn zorgt ervoor dat u altijd het bas tv meubel gratis leverd krijgt, en als u direct wilt genieten, dat wij deze ook monteren!

Het tv meubel bas is gemaakt van duurzaam mangohout en wordt handmatig geproduceerd. Dit geeft tv meubel bas mango een unieke uitstraling, de kleine details maken juist dat het meubel zo veel karakter krijgt. Ben jij op zoek naar dit prachtige tv meubel bas mango? Bestel dan hier de variant bas tv meubel dat bij jouw past!

  • Bas tv-meubel 150

    399.00
  • Bas tv-meubel 200

    499.00

Ben je opzoek naar meer gave mangohouten meubels, kijk dan hier!

The Copperbarn zorgt ervoor dat de bas tv meubels gratis verzonden worden, en als u direct het TV meubel wilt gebruiken kunt u ook onze montage service gebruiken. Dan wordt het meubel direct bij u in huis, op de juiste plaats gemonteerd en nemen wij het afval weer mee. Dat is toch super! Wil je meer over ons lezen, kijk dan hier!

You've just added this product to the cart: