Gratis verzenden in NL&BE

Betaal achteraf met Klarna

Gratis retourneren

Gratis verzenden & achteraf betalen

Mangohout eettafel ovaal

De mangohout eettafel ovaal combineert de gezelligheid van een ronde tafel met de functionaliteit van de rechthoekige tafel. Hierdoor staat de eettafel mangohout ovaal speels in uw ruimte.

De warme kleur van de mangohout eettafel ovaal en de stoere zwarte spinpoot eronder zorgen voor een tafel die een echte eye catcher is voor uw woning.  De mangohout eettafel ovaal is 78cm hoog tot de bovenkant van het blad en heeft een breedte van 100cm. De ovale eettafel Marly is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes, 200, 220 & 240. Ook verkrijgbaar in combideals met stoelen!

Bent u op zoek naar een eettafel ovaal mangohout? Dan bent u hier bij het juiste adres, The Copperbarn levert deze gratis bij u af thuis! Hierdoor kunt u direct genieten van deze prachtige eettafel ovaal mangohout.

Heeft u vragen over de eettafel ovaal mangohout? Neem gerust contact met ons op via de mail, whatsapp, telefoon of kom langs in onze prachtige showroom in Zwijndrecht. Hier kunt u de eettafel mangohout ovaal ervaren.

  • Ovale eettafel Marly 200

    519.00
  • Ovale eettafel Marly 220

    569.00
  • Ovale eettafel Marly 240

    599.00
You've just added this product to the cart: