Gratis verzenden in NL&BE

Betaal achteraf met Klarna

Gratis retourneren

Gratis verzenden & achteraf betalen

Mangohout eettafel rond

Mangohout eettafel rond

Mangohout eettafel rond, iets voor u?

De keuze voor een tafel is lastig, daarom in deze blog lichten de voordelen van de mangohout eettafel rond toe.

Een eettafel mangohout rond is gemaakt van speels en kleurrijk mangohout, vanwege de nerven en kleurschakeringen in het blad is elk blad uniek. De tafels worden ondersteund door zwart metalen kruispoten die ervoor zorgen dat de eettafel mangohout rond er extra stoer uit ziet. Deze eettafel past hierdoor in verschillende interieurs van landelijk tot aan industrieel.

De mangohout eettafel rond is 78cm hoog, dit een ideaal hoogte om aan te dineren en na te tafelen. Een ronde tafel heeft als grote voordeel dat het gesprek altijd centraal blijft. De Eettafel rond mangohout biedt voldoende ruimte om de tafel te gebruiken voor zowel dineren als bijvoorbeeld bordspelletjes op te doen.

Hoeveel personen aan een mangohout eettafel rond?

U heeft bij The Copperbarn de keuze uit afmetingen 110, 120, 130 en 140 rond. Tafels 110 en 120cm rond hebben voldoende ruimte voor 4 á 5 personen. Tafels 130 & 140 bieden ruimte voor 4, 5 á 6 personen. Een trend die wij vaak zien is dat gezinnen bestaand uit 4 personen voor een 130 eettafel rond mangohout gaan. Kijkt u eens bij de combideals om zo goedkoop mogelijk uw prachtige eetkamertafel met stoelen te bestellen!

IMG_8264 Canva

Onderhoud van de eettafel rond mangohout

De eettafel rond mango is gemaakt van mangohout, dit is een tropisch hardhout dat goed tegen een stootje kan. De tafel is behandeld met een transparante lak laag die er voorzorg dat deze beschermd is tegen vocht en vet intreding. The Copperbarn biedt diverse onderhoudsproducten aan om de tafel bij te houden. De eettafel mango rond kan gemakkelijk met een vochtige doek afgenomen worden.

Bezichtigen of bestellen?

U bent van harte welkom in onze mooie showroom in Zwijndrecht, hier kunt u diverse eetkamertafel rond mangohout bezichtigen. Maar u mag ook natuurlijk deze direct online bestellen, wij zorgen voor de topservice!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


You've just added this product to the cart: