Gratis verzenden in NL&BE

Betaal achteraf met Klarna

Gratis retourneren

Gratis verzenden & achteraf betalen

Ronde eettafel mangohout

De ronde eettafel mangohout is de trend van dit moment! Laat u inspireren met de mooie speelse vorm van de mangohouten ronde eettafel. Deze prachtige tafels zijn gemaakt van duurzaam mangohout en voorzien van een stoere zwarte kruispoot. De mangohout ronde eettafel is daarom gemakkelijk te combineren in vele interieurs.

Deze ronde eettafel mangohout hebben wij in de afmetingen 110, 120, 130 & 140. De bladen zijn allemaal gemaakt van 3cm massief mangohout met een 3cm opdik rand. Hierdoor krijgt de ronde mango eettafel een massief stoer uiterlijk maar is deze nog wel te hanteren.

Een ronde eettafel mangohout zorgt ervoor dat uw gesprek centraal blijft tijdens het dineren en na tafelen. Een ronde mangohouten eettafel zorgt voor gezelligheid!

 • Ronde eettafel mangohout 120

  349.00
 • Ronde eettafel mangohout 110

  329.00
 • Ronde eettafel mangohout 140

  399.00
 • Ronde eettafel mangohout 130

  379.00

De ronde mango eettafel is met 78cm de ideale hoogte om aan te zitten en te genieten. Wilt u deze mango ronde eettafel komen bezichtigen? Kom dan langs in onze prachtige showroom in Zwijndrecht. Hier kunt u de ronde mango eettafel in diverse afmetingen bekijken.

De mangohout ronde eettafel is gemakkelijk in het onderhoud, u kunt deze met een vochtige doek afnemen. De tafel is behandeld tegen vocht en vuil met een speciale transparante laklaag. De onderhoudsproducten kunt u hier vinden.

The Copperbarn levert de ronde eettafel mango gratis bij u thuis!

You've just added this product to the cart: