Gratis verzending en retour

Montageservice

Veilig betalen

Gratis verzenden & veilig betalen

Ronde eettafel mangohout

De ronde eettafel mangohout is de trend van dit moment! Laat u inspireren met de mooie speelse vorm van de mangohouten ronde eettafel. Deze prachtige tafels zijn gemaakt van duurzaam mangohout en voorzien van een stoere zwarte kruispoot. De mangohout ronde eettafel is daarom gemakkelijk te combineren in vele interieurs.

Deze ronde eettafel mangohout hebben wij in de afmetingen 110, 120, 130 & 140. De bladen zijn allemaal gemaakt van 3cm massief mangohout met een 3cm opdik rand. Hierdoor krijgt de ronde mango eettafel een massief stoer uiterlijk maar is deze nog wel te hanteren.

Een ronde eettafel mangohout zorgt ervoor dat uw gesprek centraal blijft tijdens het dineren en na tafelen. Een ronde mangohouten eettafel zorgt voor gezelligheid!

 • Combideal ronde eettafel Anna met Amber stoelen

  Vanaf: 710.10
 • Ronde eettafel mangohout 130

  379.00
 • Combideal ronde eettafel Anna met Isabelle stoelen

  Vanaf: 870.10
 • Ronde eettafel mangohout 110

  329.00
 • Ronde eettafel mangohout 140

  399.00
 • Ronde eettafel mangohout 120

  349.00

De ronde mango eettafel noemen wij de Anna serie, en is met 78cm de ideale hoogte om aan te zitten en te genieten. Wilt u deze mango ronde eettafel willen bezichtigen? Kom dan langs in onze prachtige showroom in Zwijndrecht. Hier kunt u de ronde mango eettafel in diverse afmetingen bekijken.

De mangohout ronde eettafel is gemakkelijk in het onderhoud, u kunt deze met een vochtige doek afnemen. De tafel is behandeld tegen vocht en vet intreding met een speciale transparante laklaag. De onderhoudsproducten kun u hier vinden.

The Copperbarn levert de ronde eettafel mango gratis bij u thuis! Wilt u direct genieten van uw prachtige mangohouten eettafel, kies dan voor onze montage service! Dan zetten de specalisten van The Copperbarn u mango ronde eettafel direct in elkaar en nemen zij al het afval weer mee naar huis, zodat u helemaal ontzorgt bent.

You've just added this product to the cart: